Skip to main content

Hej!

Kul att du blivit tipsad om We+. Vi tror verkligen att du också kommer att gilla vår motionstjänst.

We+ är en motionstjänst för företag där medarbetare i grupper online peppar varandra att röra på sig. Det sociala flödet med foton, videos och kommentarer står i centrum och alla är med på lika villkor - oavsett motionsnivå.

Så funkar det

1

Start

På startdagen skickar We+ ett mail med inloggningslänk till anmälda deltagare. Efter tre klick är de igång och träffar sin grupp online på ca 10 kollegor som skall umgås och peppa varandra under aktiviteten.
2

Socialt

Varje gång man motionerat delar man sitt pass med sin grupp. Med foton, videos och uppmuntrande kommentarer stöttar och peppar medarbetarna varandra att motionera. Alla motionerar hur de vill, när de vill och utifrån sin egen nivå.
3

För alla

Ett pass är minst 30 minuter sammanhängande motion där du får upp puls och blir lätt andfådd. All typ av motion räknas och alla pass är värda lika mycket. En promenad är lika mycket värt som ett maraton.
4

Tävling

Grupper inom företaget tävlar med varandra i antal pass per vecka, största förbättring och bästa pepp. Aktiviteten avslutas med utdelning av We+ Awards inom respektive kategori. Efter avslutad aktivitet skickar We+ en omfattande hälsorapport med statistik och analys.

Så här säger våra kunder om oss

“Hälsoresultatet förbättras varje år även om det är snackisen och teamkänslan som är mest uppskattat”

Louise HanssonHR Business Partner 3 Sverige

“We+ är ett enkelt och inspirerande verktyg att engagera stora delar av medarbetarna i syfte att skapa en hälsosam företagskultur. Dessutom proffsig projektledning som alltid är lyhörd för kundens önskemål.”

Vibeke StadlingHealth and Wellbeing Telia Company

“Vi har kunder utspridda i landet och med We+ kan vi motivera och engagera på distans. Vi använder även We+ som en kick-start på större hälsoprojekt.”

Filippa RisbeckerTeamledare Träning Feelgood

We+ leder till:

  • Ökad känsla av tillhörighet och gemenskap
  • En positiv och inkluderande atmosfär på arbetsplatsen
  • Engagerade och produktiva medarbetare
  • Friskare, starkare och mindre stressade medarbetare