Skip to main content
CaseSammanhållningTräning

Varför återkommer våra kunder? Läs deras berättelser.

Våra innovativa lösningar anpassas ständigt för att möta våra kunders behov, vilket är en av anledningarna till att välkända organisationer som Skanska, Viking Supply Ships, Karolinska Institutet och Svensk Luftambulans kontinuerligt väljer We+ som sitt förstahandsval. Den här artikeln ger en djupare inblick i varför de återkommer till oss gång på gång.
Skriven av: Oskar Boding.
Läsning: 4 min.
Oskar Boding är en av grundarna till We+ och brinner för att skapa nya vanor med regelbunden träning och genom det förändra människors liv.

Specialanpassade lösningar främjar både psykisk och fysisk hälsa hos Skanska

På Skanska är hållbart arbetsliv en strategisk fråga. Det handlar bland annat om att skapa en trygg arbetsmiljö där medarbetare trivs, kommer till sin rätt och får möjlighet till balans i livet.  Som en del av ett hållbart arbetsliv är det viktigt att stödja psykisk hälsa i en bransch präglad av höga krav och stressbelastning, därför har Skanska valt We+ för dess förmåga att anpassa lösningar till unika behov.

För Skanska är psykisk hälsa lika viktigt som fysisk hälsa. Tillsammans utvecklade därför We+ och Skanska en specialanpassad hälsoutmaning.

Denna innefattade ett inspirationsflöde i appen fokuserat på psykiskt hälsa. Medarbetare från hela Sverige delade löpande med sig av sina bästa tips för ökad livskvalitet vilka blandades med information från Folkhälsomyndigheten om psykisk hälsa och uppmärksammande av Världsdagen för psykisk hälsa.

Pernilla Törnros, chef Hälsa på Skanska, förklarar: ”Vi vet att fysisk aktivitet är en ”krockkudde” för psykisk ohälsa med positiva effekter i att förhindra eller lindra t.ex. depression. Träning förbättrar också livskvalitet och stresshantering. Tack vare We+’s flexibla lösningar har vi kunnat bidra till en arbetsmiljö som främjar både fysisk och psykisk hälsa.”

”We+’s flexibla lösningar har gjort det möjligt för oss att bidra till en mer hållbar arbetsmiljö, inte bara fysiskt men också psykiskt”

 

/Pernilla Törnros, chef Hälsa på Skanska

Social sammanhållning på öppna hav – Viking Supply Ships navigerar utmaningarna

På Viking Supply Ships, där arbetsplatsen är ombord på en isbrytare omgiven av de isolerande vidderna i Bottniska viken, är sammanhållning och fysisk aktivitet minst sagt en utmaning. Men med hjälp av We+ förblir besättningarna fysiskt aktiva och socialt engagerade trots fysisk distans.

Så här säger Frida Rhedin, Crew manager på Viking Supply Ships: ”Vi är supernöjda med We+ konceptet och hur de lyckats hitta ett sätt att skapa sammanhållning trots att man inte befinner sig på samma plats fysiskt.”

”Genom We+’s engagerande och interaktiva plattform, kan våra medarbetare dela ögonblick, stötta varandra och behålla en känsla av gemenskap, även på avstånd,” förklarar Frida Rhedin. ”Responsen och engagemanget från personalen är fantastiskt! Delning av foton och videor från deras aktiviteter till havs skapar ett livligt och stödjande socialt nätverk.”

”De sociala flödena skapar skratt och snackisar”

 

/Frida Rhedin, Crew manager på Viking Supply Ships

Karolinska Institutet förnyar hälsoaktiviteter med We+

Karolinska Institutet (KI), en pionjär inom medicinsk forskning och hälsa, har strävat efter att utveckla en mer holistisk syn på hälsofrämjande aktiviteter. Med en vision om att utvidga hälsobegreppet bortom fysisk träning, vände sig KI till We+ för att anpassa en plattform som möter deras behov.

Genom samarbetet med We+ har KI kunnat skapa en anpassad digital miljö där de kan styra innehållet av schemalagda inlägg, artiklar, program och videoklipp. Denna plattform har gjort det möjligt för dem att integrera olika aspekter av hälsa och välbefinnande, inte bara fysiska, utan också mentala och dagliga wellness-aktiviteter.

Elisabeth Svanfelt, Health Promotion Specialist på Karolinska Institutet, värderar samarbetet högt: “We+ har generellt varit väldigt lyhörda för våra idéer och varit mycket smidiga att samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera verktyget som en inspirerande boost där man också får möjligheten att lära känna fler sidor av sina kollegor.”

elisabeth_svanfeldt_200

”We+ har generellt varit väldigt lyhörda för våra idéer och varit mycket smidiga att samarbeta med.”

 

/Elisabeth Svanfelt, Health Promotion Specialist på Karolinska Institutet

Flexibilitet och inkludering är avgörande för Svensk Luftambulans

”Som utbildningschef på Svensk Luftambulans vet jag hur viktigt det är att alla våra medarbetare, oavsett deras roller och erfarenhet, känner sig inkluderade i vårt hälsoprogram. We+ har levererat en plattform som är anpassningsbar till de särskilda krav som vår personal möter dagligen i sitt arbete i luften, vilket har gjort oss till trogna användare av deras tjänst”, förklarar Henric Ceder.

Henric fortsätter, ”Vi är verkligen stolta över de positiva resultat vi uppnått med We+. Motionsnivån hos vårt team har ökat med i genomsnitt 47%. Det mest betydelsefulla är att de medarbetare som tidigare knappt motionerade alls har förändrat sina vanor dramatiskt. Detta är av stor vikt för oss där snabbhet och fysisk beredskap regelbundet testas. Att våra team känner sig starka och friska är avgörande för deras kapacitet att hantera de krävande situationer som vårt arbete innebär.”

”Vi är verkligen stolta över de positiva resultat vi uppnått med We+”

 

/Henric Ceder, utbildningschef på Svensk Luftambulans

Stolta och tacksamma att vi har så trevliga kunder

Vi är djupt tacksamma för den lojalitet och de partnerskap vi har byggt genom åren. Varje feedback, varje utmaning och varje framgångshistoria har varit en sten i den grund på vilken We+ står idag. Vi är inte bara stolta över det vi har åstadkommit; vi är ödmjuka inför den fortsatta resan att växa tillsammans med våra kunder.

Kontakta oss för att bli en del av vår växande gemenskap idag.

Boka demo!

Upptäck skillnaden med We+

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev