Skip to main content
CaseSammanhållningTräning

We+ är utsedd till Sveriges bästa branschblogg!

– Det är glädjande att få ett sådant fint pris och bli uppmärksammad för vår blogg, säger Mikael Bredberg, en av grundarna till We+
Intervju med: Mikael Bredberg.
Läsning: 5 min.
Mikael Bredberg är en av grundarna till We+ som brinner för engagerande motionsaktiviteter som skapar sammanhållning och där alla kan vara med på lika villkor.

Mikael Bredberg på We+ berättar om idéerna bakom bloggen:

– Vi på Weplus vill sprida kunskap om hur man ökar välmående, motion, hälsa och sammanhållning hos medarbetare. Därför har vi bland annat startat en blogg som innehåller tips och råd kring friskvård men även personporträtt och case.

– Vi tror på att erbjuda något för alla, från nybörjare till elitmotionär, och fokuserar på den sociala aspekten av träning snarare än statistik och konverteringar av poäng, kalorier och minuter.

Juryns motivering:
”Weplus är en motionstjänst för företag som satsar på att öka välmående, motion, hälsa och sammanhållning hos medarbetare. Bloggen har en ljus och tydlig design med snygga bilder. Artiklarna innehåller tips och råd kring friskvård samt även personporträtt och case. Hela bloggen känns peppande, spännande och kunnig. Snyggt jobbat, Weplus!”
hälsoaktivitet

Motion och träning är alltid ett högaktuellt ämne

Motion hjälper oss att bekämpa stress, känna oss mindre deprimerade, förbättra vår koncentration och minne, och hålla våra hjärnor unga när vi blir äldre. Och som om det inte vore nog, bidrar regelbunden träning också till att skydda oss från vanliga sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, flera cancerformer och typ 2-diabetes.

– När vi rör på oss mer blir vi också bättre på att ta upp och använda syre, vilket innebär att vi kan bli mer produktiva i vårt dagliga liv. Hur vi kan få till regelbunden motion och träning i vår vardag kommer alltid vara viktigt och ha stort nyhetsvärde, fortsätter Mikael Bredberg.

Ett stort tack till alla våra kunder!

– Vi känner oss så tacksamma för att ha fantastiska kunder som Max, Sandvik, Skanska, Nokia, Toyota, Electrolux, Google, Volvo, SKF, AFRY och många fler, som verkligen värnar om sina anställdas hälsa. Det är tack vare er som vi har kunnat bli Sveriges bästa branschblogg inom företagshälsovård! Vi vill verkligen tacka er för ert otroliga stöd och engagemang. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en hälsosam arbetsmiljö!

”Vi har massor av spännande inlägg på gång, så se till att följa vår blogg och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några värdefulla tips och inspirerande berättelser från våra kunder och experter inom området. Vi är glada över att få dela denna resa med er och ser fram emot att fortsätta inspirera”

/ Mikael Bredberg, We+

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev